13 de juliol 2007

bambes

He comprat unes Montrail CTC, que encara que una mica cares, tenen pinta de tenir una gran durabilitat. La sola és d'una sola peça, la puntera és amb goma i puja fins força amunt. Té una taló amb una bona amortiguació i una goma força adherent, a més de ser molt còmodes. A veure com es porten...

Primera prova superada, després d'escalar a les Bagasses i a la Paret de Catalunya de Montrebei. Realment molt còmedes en el descens, tot i que el dit gros esquerra em frega una mica la puntera. També he d'apretar bé els cordons perquè el peu no es mogui dins. La sola té molt bona adherència i prou rigidesa per cantejar (vaig fer un tram de V a Bagasses amb les bambes). Lo més negatiu que he trobat és que pesen força i això es nota quan les portes penjades del boudrier.

Després d'uns mesos d'ús intensiu puc constatar que aguanten molt bé el trote, tot i que alguna dels tacs de les soles comencen a estar un xic desenganxats. A Yosemite van aguantar perfectement el treball de jumar i pujar petates i no es van desgastar amb el fregament amb el granit (només els cordons estan penjant d'un fil).
Realment el factor més negatiu és el pes al dur-les penjant quan escales.