18 de juliol 2007

pràctiques

Aquest cap de setmana hem estat de pràctiques.
El primer dia hem anat a la Paret de les Bagasses de Terradets a provar amb el petate. L'hem carregat amb 24l d'aigua, 1 joc de friends, uns quants gats i coses vàries. En total devia pesar uns 30kg. Hem anat a la Demasiado lejos para ir andando, perquè així almenys escalaríem una mica.
Hem començat utlitzant un sistema d'isat 3:1, però amb només 2 politges, una de les quals, la més senzilla de Peltz (de plàstic) no funcionava massa bé.
El sac s'enganxava a cada petita ralla que trobava i l'havíem d'anar separant de la paret mentre estiràvem. Com que el segon escalava, poc podia ajudar.
Al final hem trobat que el més pràctic era isar-lo amb sistema 1:1 i caminant enrera per la paret uns 5m i tornar a pujar.
El treball ha estat esgotador. Hem trigat unes 5hores per arribar tots 3 a la falsa feixa.
A més hem aclimatat calor, perquè és el primer dia d'estiu que el sol ha picat de valent i sort de l'aigua que portàvem al sac, que a la Falsa Feixa ens ha anat molt bé per refer-nos.

Diumenge hem anat a Montrebei, a la Latin Brothers. Ens hem llevat d'hora i fins a les 12:30 no ens ha començat a tocar el sol. Per sort només ha estat als 4 darrers llargs. La via ens ha anat bé per practicar fisura, posar friends i fer A2. Sense còrrer ens hem plantat a dalt amb 8 hores.